onsdag 28. april 2010

Når starter møte i morgen?

Nå er det ikke en hybelkanin igjen her :o) Solveig, min kjære svigermor kom helt fra Porsgrunn idag - på dagsbesøk - og har gått til angrep på alle sammen. Prøvde forsiktig å si at det holdt lenge at hun bare støvsugde, men slik overflaterengjøring.....nei, vet du hva. Så nå er det gullende rent i enhver krok.
Husarbeid har ikke stått på to-do listen vår i det hele tatt siste månedene, så det var virkelig nydelig at vi fikk litt hjelp. Mye hjelp!
Vi har rett og slett ikke hatt tid eller overskudd, og jeg begynner bare å gråte så fort jeg ser på støvsugeren, og Frode har mer enn nok med jobb, samt det å følge opp saken min med mailer, brev, telefoner, møter og ikke minst dulle og passe på meg.
Formen idag har vært grei. Har hatt endel vondt i hodet idag, og jeg plages av vondt i ryggen. Magen er en belastning, og med null muskler igjen så sier det seg selv at det blir for tungt. Men men, jeg har hatt det verre.

Nå gleder jeg meg til å nyte morgendagen i ren og pen leilighet :o) og kikke ut av nyvaskede vinduer.

Ellers så har Overlege .... brutt nok en avtale.... etter forrige møte skulle vi få tilbakemelding på når på torsdag det ble møte med legen på Ullevål, som vi har funnet ut jobber på Radiumen. Jeg er bra forvirra nå.
Vi sendte to mail, den ene gikk av sted i går, den andre i dag, samt at pappa har sendt sms, men ingen respons. Så da skjer det i hvertfall ikke noe i morgen...

2 kommentarer:

Kris sa...

Kjære Ida,
Din sviegermor har tatt vårrengjøring hos deg høres det ut til, du er heldig som har så mange gode mennesker rundt deg.

Det er ikke bare du som er forvirra, vi som leser bloggen din forstår snart ingen ting vi heller. Er det mulig at en lege jobber både på Ullevål og Radiumhospitalet? Hvis det stemmer, hadde jeg som pasient nok hatt liten tro på at han er objetiv i sine vurderinger.

Det er bare å stå på og ikke gi opp, jeg tror at dette skal gå bra.

Susanne sa...

Jeg siterer Kris: "Det er ikke bare du som er forvirra, vi som leser bloggen din forstår snart ingen ting vi heller." Jeg kunne ikke sagt det bedre selv.

Måten du har blitt behandlet på, og tilstadigheter blir, er hårreisende og helt uakseptabelt. Jeg forstår at man ikke alltid kan ha møter til fastsatt tid på et sykehuset, men at så stor prosentandel av møter, planer og løfter ikke overholdes... Det er for meg uakseptabelt!

Derimot er jeg glad for at du, Frode og de rundt deg er mennekser med vilje og pågangsmot. Dere lar dere ikke pille på nesten og setter krav til behandling. Det burde i grunn alle gjort. Dessverre er det ikke alle som orker eller vet at det faktisk kan gjøres. Det handler om DITT liv, DIN helse og DIN framtid.

Ida; jeg er SÅ stolt av deg! Virkelig, virkelig stolt av deg! Du fortjener at noen tar vårvasken for deg! Flinke Solveig! ;)