lørdag 17. april 2010

En liten tur på hytta :o)I går etter visitten på sykehuset dro vi hjem og pakket, og tok turen videre på hytta på Blefjell. Været har vært fint, 9 grader og sol, men litt vind.
Idag ble den en tur opp på Blestua. Frode og jeg kjørte og mamma og Asle gikk. Det er ikke lange turen, men har ikke energi til å gå den biten nå, så da er bilen god å ha.

Gutta koste seg med Aass og mamma og jeg kakao :o)

Da vi kom hjem måtte jeg igjen slappe av litt, så det ble et par timer i senga. Jeg savner å ha så mye energi at jeg klarer å holde meg oppe en hel dag. Tror egentlig jeg begynner å bli litt blodfattig nå, så vi drar tilbake til sykehuset i morgen for litt blodoverføring og OliClinomel. Greit med litt påfyll før 4. kur som jeg skal ha til mandag. Frode ringte inn på sykehuset og pratet med de, men siden jeg ikke kunne få noe blod nå i kveld ble vi enig om å dra i morgen i steden. Tror vel kanskje Frode ville at vi skulle dra i dag, at det var det tryggeste, men jeg vil sove i senga vår her. Ikke sykehus-senga med skilsmissesprekken.

På visitten i går kunne overlege .... fortelle at papirene mine var sendt til London, Sydney og Belgia, og at vi allerede til mandag kanskje kunne forvente noen nye beskjeder. :o) Så igjen krysser jeg alt jeg eier og har på at de har kommet noe videre.

Jeg kjenner jeg blir kvalm bare på tanken at jeg må tilbake på sykehuset i morgen.... nå er det virkelig tøft bare å gå inn døra der.......... men men........ Jeg prøver å leve i helgene :o) samt se fremover å tenke at jeg snart er ferdig. Snart er det vår tur til å leve livet.

Idag har jeg som sagt følt meg tom. Syns selv jeg har vært flink til å spise, men overskuddet har bare ikke vært eksisterende......

Så nå har jeg tatt min kveldsdose med dop og klar for senga.
2 kommentarer:

monica sa...

Vedr. skilsmissesprekken. Skumgummikile fåes kjøpt på både Jysk og IKEA.... Anbefales !!!! Been there - done that !!!
Gla i dokker :0)

- Marianne sa...

Fantastisk pågangsmot!

Jeg mener mange har mye å lære av deg, gripe dagen, gjøre det beste ut av ting og ikke minst det å være så positiv!!(tross det vonde).
Beundringsværdig!!
håper det er greit at jeg følger bloggen din.
Stå på!
-Marianne