torsdag 20. mai 2010

Våken, men ikke så pratsom enda....

Idag har jeg vært litt mer våken enn i går, men ikke orket å prate noe særlig, så det har gått hardt utover fjernkontrollen her i dag - mye kvalitets-tv. Det hjalp veldig med to enheter blod i går, litt OliClinomel idag og mye væske. Til nå har alt jeg har tatt inn av væske selv også holdt seg i mangen. Rett etter opersjon hølyet jeg nedpå med vann, ikke visste jeg at det ville få meg til å kaste opp, og når man ikke har spist på noen dager er det bare galle som kommer opp - ekkelt!!!

Så fjernkontrollen i den ene hånda og glapumpa i den andre - kan man få det bedre??

Fikk vite litt om løpet videre idag. Jan Petter Paulsen, en dyktig onkolog jeg virkelig har fått tillit til var innom idag og informerte. Jeg kan ikke si at jeg gleder meg......

I morgen starter hormonblokkering og til tirsdag cellekur. Cellekuren kommer til å vare i to dager - med tre ukers mellomrom. Håret på hele kroppen vil fort falle av, men...been there, done that!! Det skal gå bra. Verre er det at imunforsvaret skal trøkkes ned under skosålene.... Og videre fulgte en liste over andre typer bivirkninger.... orker ikke ramse opp fler.

John Wayne er flittig innom rommet - følger med og holder oss oppdatert. Dette er virkelig en ny sykehusverden.
Så selv om det blir en tøff tid vi går inn i nå, med nok en sommer som svever forbi oss utenfor vinduene, så ser jeg fortsatt lys i tunnelen og har ikke gitt opp håpet.

Idag var mamma og Asle her og passet på meg litt så Frode fikk seg en sykkeltur. Hun pyntet opp med litt blomster og var for det meste bare til stede. Godt det og... Godt og ha noen mammaer og pappaer som passer på og :o)

11 kommentarer:

Siv Anita sa...

Sender deg mange gode tanker og store BAMSEKLEMMER!!!!

Unknown sa...

Godt å høre at du er ved godt mot, Ida. Stå på videre!Tenker på dere hele tiden. Det var forresten utrolig hyggelig å møte deg, Frode og familien din igjen på 17 mai. Håper ikke det blir lenge til neste gang:) Terje

Nina sa...

3 ting på 1 gang? Dette er bare vanvittig bra! Etter å ha vært så uheldig med onkolog tidligere, har du nå fått en som klarer å skape tilitt, kommuniserer jevnlig med deg/dere og har en fremtidsrettet plan?! Det er godt å høre at det nå endelig har kommet en lege på banen som ser ut til å ta ansvar!

Uansett hvor hardt løp dette blir så er du så sterk, så sterk. Og selv om vi ikke kan ta støyten for deg, så er vi mange som heier på deg!

Håper natten og morgendagen farer vel med deg. Bruk gla`pumpa og trykk på fjernkontrollen.

Stor klem

Rita sa...

Mange gode og varme tanker til deg, du er tøff,Ida!
Klem

aase sa...

Sender deg masse gode tanker og klemmer Ida, stå på, dette klarer du!!

aase

Morten Jensen sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

Tenker masse på deg, og glad for å høre at de gjør det de kan for deg nå.:))DET er sånn det skal være, og dette skal gå så bra! Lykke til videre vennen...

Klem...

Morten Jensen sa...

Oppi all denne elendigheten er det bra at du har bra folk rundt deg...

Kloke ord fra John Wayne:
“Get off your horse and drink your milk.”
John Wayne

Anonym sa...

Kjære Ida,

Stå på, gå på og ikke gi deg. Du er en tøffing og jeg en ønsker deg en god helg :)

Klem sol

Anonym sa...

Idamor er solstålen og opptimisten sammen med gladpompa som hjelper til.

Ida er like vakker som denne dagen, denne dagen gir extra styrke til dagen i morgen.

Sender deg og din kjære den kraften dere kan trenge, for ingenting kan stenge det mote, for at livet skal igjen komme på fote... ;) veldig gla i dere og Idas flotte mamma og hennes gode støtte Asle.

Solvarmeklen til deg min kjære venn.

tove sa...

Hei på deg,Ida!!
Du imponerer virkelig!!Kom over bloggen din på google.Har sittet halve natta og lest....er selv operert for eggstokkreft,uten spredning...er erklært frisk i første omgang.Vet litt om hvilke følelser som raser rundt i hodet når man hører ordet kreft...
Jeg vil følge med deg fremover,er spent på behandlingen du starter på!Fatt mot,og hold ut!