onsdag 16. desember 2009

Mirakelkur

Som de fleste mødre ville gjort i en slik situasjon gjorde mamman min Alt hun kunne for at dette skulle gå bra, og jeg vil si hun fant mirakelkuren.


Et år før jeg fikk kreft dumpet mamma tilfeldigvis over en artikkel som omhandlet B17, et vitamin man finner i aprikoskjerner. B17 spiser opp proteinet rundt kreftcellen, bryter seg inn i cellen og sprenger den. Sammenliknet med cellegift dreper jo cellegiften både friske og syke celler, mens B17 kun angripe kreftcellene.


Christian Darling het legen som snudde livet mitt enda litt mer opp-ned. Daglig satte han injeksjoner med B17 på meg, men dette var ikke nok. Kostholdet måtte og endres, drastisk!! Sukker var det første jeg måtte kutte ut. Noe jeg aldri hadde hørt verken en lege eller sykepleier hadde fortalt meg tidligere. Sukker var mat for kreftceller. Her var det mye nytt å lære.


Vi sugde til oss informasjon og ny lærdom.Hovedpoenget med selve dietten - livstilen er at jo renere du er innvendig, jo mer basisk du blir - jo mindre trives bakterier og virus.

Vi har møtt mye skepsis på veien, folk syns vi er totalt hjernevaska, men jeg tenker - så lenge det er kostholdet som endres...og vi nå er sunnere enn noen gang, og spiser bedre mat enn noen gang - så overlever vi dette og. Men, vi har en laaang vei igjen. Masse som må læres.

1 kommentar:

Anonym sa...

Just saw your mini documentary.
I just cried.

I lost my father to cancer 3 years ago.
I am very sorry for your loss. Be strong...

All my best
Oddmar
Faroe Islands