fredag 23. juli 2010

Bedre enn fryktet :o)

Da er det avgjort! Det blir tre nye kurer, kanskje noe reduserte kurer og mulig hver 4. uke i steden for hver 3. uke, men dette skulle evalueres fortløpende. Det kom ann på blodverdier samt vekta mi. Jeg trenger mer å gå på til hver kur.

CT-bildene viste og at svulsten øverst i magen er blitt mindre og væskeproduskjonen har avtatt - helt herlige nyheter!!!!!!! Men, nederst i magen var de usikre, derfor venter jeg på en pet-scan. Er det arrvev eller er det aktive kreftceller??

Så alt i alt gikk møte med legene i bedre enn fryktet. Selvsagt ønsker jeg alltid bedre beskjeder - ingenting går fort nok.... men, jeg får prøve å være tålmodig.

Ellers må jeg si at dette har vært en uke med mange prøvelser....og da mener jeg psykisk og mentalt. Fram og tilbake opp til flere ganger på sykehuset hver dag, påfyll av blod, væske, salter, glukose og masse kaslium. Hele dager - som skulle vært fridager før kur har gått med til å ligge å stirre i veggen på sykehuset.
Fokuset på mat har aldri før vært større, men når jeg er på sykehuset så fikser jeg ikke mat. Maten der får meg til å kaste opp. Den er slapp, kald og lukter stramt. Typisk sykehusmat.
På onsdag kom Susanne og Terje med sitt nye familiemedlem og reddet dagen min. Tusen takk for koselig besøk. Det var sårt trengt da. Ikke bare å se verdens søteste gutt å få kosa litt med han, men og få pratet litt. Kjempe gla i deg, Susanne!!!

Og i går..........åååååååå!!!! Jeg vil skru tiden tilbake og oppleve dagen på nytt. For de fleste er dette ikke noe stort, men jeg var ute i Oslo by med Marina og Lisa. Trasket rundt hele dagen, skravla, kikket på mennesker, spiste, og koste oss hele dagen. OG jeg orket det :o)

Dagen i går startet som vanlig på sykehuset. Jeg tok blodprøver kl åtte for så å legge meg i senga på rommet "mitt" å vente på resultatene. To timer senere kommer to leger inn samt en sykepleier....jeg var jo sikker på at dagen var kjørt. Jeg så med en gang for meg nok en dag med kalium-påfyll....men neida, resultatene var rett over nedre verdier - så jeg slapp. Jeg kunne dra hjem!!! Trodde han tulla, jeg måtte virkelig spørre flere ganger. Så det førte til at jeg kunne være med på en etterlengtet bytur i går ute blandt mennesker. Helt fantastisk!

I teorien skal jeg i gang med kur til mandag....men, vekten min og blodverdier avgjør - så får svar til mandag etter noen undersøkelser hva det blir til. Enten da oppstart til uka, eller en uke utsettelse.....

Nå har vi pakket bilen og skal ta en helgtur på hytta.
Gleder meg. :o)

God helg alle sammen!

Tusen takk for alle sms og mail!

16 kommentarer:

aase sa...

Så deilig med litt gode beskjeder da!! Kos deg masse på hytta i helgen!!

klem fra Aase

Cathrine sa...

Kjempebra :) God tur til hytta, nå fortjener du virkelig litt avslapning :)

Anonym sa...

Oj så gode nyheter!!!:) Er så glad på dine vegne.... Nå går det veien din ida.:))

Kos dere masse i helgen. God helg.:)

Klemmmer....

Ludvig, Maren, Turid og Thomas sa...

Så godt med gode nyheter! Kos dere på hytta!

Yvonne i Stockholm sa...

Underbart Ida!
Susanne, Terje och lille Jonah... jag förstår att glädjen rusade in i dig, när de kom.
Bäst av allt... resultaten...och nu Hytta tillsammans med din Frode!
Glädje!

Trine sa...

Fantastiske nyheter Ida;-)!!! Reis og kos deg på hytta, lad batteriene, senk skuldrene og nyt.

Jeg er sikker på at du får i deg litt og spise i løpet av helgen. Prøv og få deg litt frisk luft, med frisk luft kommer matlyst:-)!

Klem Trine

may-iren sa...

Ble så utroooolig glad når jeg leste dette:) :) Nå går det rette veien!! Ha en nydelig helg dere xx

Jane sa...

Uipiiiiiiiiiiii!Heia Ida!Gode nyheter! Kos dere mye på hytta!Mange klemmer.:))

Susanne sa...

Se for deg verdens største klem og tenk at den er fra Jonah til deg! Det var utrolig godt å se deg igjen! Du er bare best, Ida. Ufattelig glad i deg! Du er rett og slett elsket, og vi gleder oss til å spise italiensk is på union med deg, Jonah og jeg! :D

STOR klem fra oss.

Anonym sa...

Jeg var på rikshospitalet i går. En spesialist skulle se på huden min da jeg har blitt ødelagt i en privat salong. Det er det latterligste jeg har vært med på. Hun så ikke engang på huden! Pratet bare nedlatende,at jeg ikke kunne være robust som ikke hadde taklet dette osv. Bare sånne helt utrolige kommentarer!! Fatter ikke at det går an å være så inkompetent! Jobbe på rikshospitalet og ikke ha mer peiling?? SKREMMENDE! Jeg ble så provosert at jeg bare gikk derfra. Håper jeg aldri mer ser dette fæle stedet. Føler så inderlig med deg som er nødt til å være der!!!

Anonym sa...

Hei

Innom for å ønske deg og dine en god helg.
MilleMette

Anonym sa...

En lang stilket rose fra Vennskapens have,får du av meg som Fredags gave.Den er til for å gjøre deg glad,fordi jeg vil at du skal ha det bra ! :)

Gunnar sa...

Så utrolig bra!!! Dette var veldig hyggelig å lese! Ja, dette blir en fin helg!

gunnar

Anonym sa...

Åååååå,så glad jeg er på dine vegne Ida ! Jeg kjenner den i magen, akkurat som når du er forelsket ! (leeeeeeeer )
Håper det oxo går bra med Froden din :) Kos dere masse på hytta, nyt hvert sekund og hverandre i en vakker natur, du er like vakker som den Ida.
Klemmer, tanker, energi ....sendes. (**)

Anonym sa...

Hang in there! Det er mulig å bli frisk av den dritten! Har selv vært kreftfri i 1,5 år nå... Skal tilbake på kontroll nå i august - like spennende hver gang.. :/ Ikke bær alle tunge tanker alene - støtt deg på de som står deg nær! Hva er det slags kreft du har egentlig? Masse lykke til!

Anonym sa...

Takk for oppdatering!!Kjempegode nyheter!!!Lykke til videre!!