mandag 5. juli 2010

Lett blanding.....Igjen, irritert på NAV. For ikke lenge siden skrev jeg om stønaden jeg får av NAV pga glutenintoleransen. Den måtte nå bevises for at jeg fortsatt skulle få disse 600,- skattefrie kr. Pr. mnd. Mamma, Frode og jeg lagde det regnearket, og fastlegen fylte ut skjema og alt ble sendt inn.

Nå fikk jeg brev i posten om at de ikke har fått noe….og at stønaden blir stoppet dersom jeg ikke sender inn noe innen … ja, kort frist. HVORFOR må alt gjøres to ganger når det gjelder NAV. Aldri har noe funket på første forsøk…………. Ikke rart de går med underskudd og får mye kritikk i media….de må jo være en hel haug med ekstra mennesker som leter etter skjemaer som i dag burde være elektroniske – for å få de levert til riktig saksbehandler… jaja…vi får gjøre alt på nytt da.

Ellers har jeg hatt en kjempekoselig helg. Frode og jeg dro til Trysil med familien Jensen :o) koselig selskap, fin hytte og god mat. Morten og Frode syklet ritt på lørdagen, og det må jo nevnes at de gjorde det veldig veldig bra! På kvelden lagde vi god mat og koste oss med litt vin, til og med jeg med alle varseltrekantene mine tok meg et bittelite glass vin. Ganske kos.

Selv om hytteturen var super har jeg hele helgen vært litt slapp. På lørdag skulle jeg bare ligge litt på sofaen, men sovnet og sov i to timer. Søndag etter frokost gikk plutselig hele rommet rundt, og jeg måtte legge meg og sovnet igjen i to timer. Da forstod jeg at jeg virkelig var blodfattig. Det fikk jeg og bekreftet i dag – Hb 8,4 så nå venter jeg på å få litt blod. Kuren er derfor utsatt til i morgen tidlig. Gruer meg virkelig, forrige kur var forferdelig... jeg vil ikke ha det sånn igjen, sovne på toalettet samtidig som jeg rett og slett kastet opp... orker ikke....

5 kommentarer:

Cathrine sa...

Uff, jeg skjønner at du gruer deg! Men dette er siste runde på en stund, er det ikke? Det betyr at du må tåle dette, og så får du en velfortjent pause :) Krysser fingrene for at du tåler kuren godt - skal tenke masse på deg!

Klem fra Lier :)

Martin sa...

Makan til tungvindt byråkrati vi har med NAV? Slike ting skulle du ikke behøve å bruke krefter på.
Du trenger viss all energi du kan få til neste kur.
Det blir nok tøft, men dette skal gå bra.
Vi tenker på deg...

Anonym sa...

Lykke til med ny kur!

Jeg synes du er nydelig baade med og uten haar :) Av parykkene synes jeg du kledde den nederste best. Du er vakker!

Beate Skatvedt sa...

Kanskje de ansatte på NAV burde lese bloggen din?

Jeg blir mildt sagt rystet Ida! Dette burde du ikke måttte slite med i tillegg til alt det andre, et sted går grensen....

Yvonne från Stockholm sa...

Jag håller med dig Beate...de ansatte på NAV burde læse bloggen din, Ida!
Du ær helt otroligt fantastisk!!
Go klem full med varma tankar på dig och Frode!