mandag 28. juni 2010

Nyt livet!Takker for alle sms og mail, og ja, alt står for tiden bra til :o) (situasjonen tatt i betraktning) Jeg har bare vært på hytta i helgen, og der har jeg ikke tilgang til nett, derfor dårlig med oppdateringer.

På hytta hadde vi det stille og rolig. Mormor, mamma og Asle og jeg dro oppover på fredagen, Frode kom oppover på lørdag etter å ha syklet Lillehammer-Oslo. Jeg må si jeg er ganske stolt av han. Laget han syklet med kom inn på en 5. plass. Han var bra kjørt og ubrukelig da han kom opp, men koselig at han orket turen opp til meg. :o)

Idag startet dagen dårlig..... vil ikke legge ut helt hvorfor, men enkelte dager skal det ikke så mye til for at alt raser og blir et kjempe problem. Frode kom heldigvis tidlig hjem fra jobben og "reddet" meg, så vi har hatt en super dag i Oslo idag. Vi gikk tur på Huk...fikk med oss litt av hvert der.... Vannet så nydelig ut, men jeg kan jo ikke bade nå pga såret...og pga bakterier - så får vente til neste år. Vi spiste også lunch på en koselig restaurant nede ved vannet. Deilig og bare være oss litt innimellom og...senere gikk vi litt rundt på Frogner, Frode jobber med å gjøre med kjent i Oslo :o) så alle bydeler må nøye granskes. Bilde er tatt på Kaffebrenneriet på Frogner.

Ellers har jeg ikke kastet opp siden fredag......så herlig. Kvalm har jeg vært, men jeg har fått beholde innholdet i magen. Jeg har også trappet ned på smertestillende, så dette går helt klart framover. Håper bare denne kuren tar alt av uønskede møkkaceller i kroppen min. Nå vil jeg blir frisk!! Nå vil jeg spare til langt hår.... alle sier at; du er jeg så fin med skaut... det vil ikke dermed si at jeg syns det er greit å miste alt håret.

Jeg gråt så snørr og tårer rant i dag da jeg så nok to øyevipper på kinnet mitt idag. Hvorfor kan jeg ikke bare beholde de da???

Folkens, gled dere over livet. Ikke klag over ting som lett fikser seg eller som bare er bagateller. Tenk heller på hvor heldig dere er. (de fleste i hvertfall)
Stell med håret deres :o) og nyt sommeren alt dere kan.
Fortsatt god sommer!

11 kommentarer:

Jane sa...

Uipiiiiiiiiiiii Ida!Gleder meg å lese deg i dag!Du skal bli frisk, jeg helt sikker på det!!!!Mange varme klemmer:))

Anonym sa...

Herlig å høre at livet er bedre!!Du er jaggu meg steintøff!!

Varme klemmer fra Trondheim!!

Pearl sa...

Synes du er så sterk!

Lurte på om du kan fortelle litt om hvordan kuren griper an sykdommene og de farlige cellene? Jeg kan veeeeldig lite om dette, så det kunne vært interessant å lese. Om du orker da..

Yvonne i Stockholm sa...

Ida, du är vacker! Så enormt vacker! Du skulle kunna vara reklambild för "Norsk sommar i sta´n"!!
Att du är stolt över din Frode,det förstår jag. Jag kan riktigt se hur han cyklade fram i rasande fart... bara för att så snabbt som möjligt få vara hos dig igen.
-Nu vill jag bli frisk!säger du,Ida!
Vi är så många som vill detsamma!!!
Du är den finaste....
Jag är så glad för sommaren och för livet... och där vill jag ha dig Ida, mitt i LIVET!!

Cecilie sa...

Så godt å høre at det går bedre med deg Ida. Du virker fortsatt utrolig sterk og har et pågangsmot jeg bare kan misunne...
Krysser alt for at denne kuren tok alt.
Masse klemmer

Anonym sa...

Hei Ida,
Så flott å lese at det går bedre for deg. Du er virkelig vakker med skaut, men jeg skjønner at du savner håret ditt. Takk for at du minner oss på at det å klage over bagateller, du har helt rett! Neste sommer er du på Huk, i vannet, med langt flott hår. Masse lykke til videre!!!
Helena

Cathrine sa...

Så godt å høre at formen er bra, alt tatt i betraktning :) At du holder på maten er viktigere enn at du holder på humøret - det er lov å bli deppa av og til. Det er imponerende at du snur en dårlig dag til å bli en god dag, det positive i deg skinner gjennom i alt du skriver :) Du er heldig som har Frode, men jammen er han heldig som har deg også!

Jeg er ikke så god til å legge inn kommentarer, men følger med på bloggen din daglig. Håper det ikke er lenge til vi kan ta en kaffe sammen i Lier igjen :)

Klem fra Lierskauen :)

Erling H. sa...

Supert å høyra at da går litt framover ivertfall. Kjekt å lesa oppdateringa:):)
Likar det du skriv på slutten, trur mangen ikkje tenkar over det ofta nok, eg håpar av heile meg at alt skal ordna seg for deg også, at du skal få nyta livet, sammen med alle dei rundt deg som du er glad i:)
Kos deg så godt du kan i sommar:)

c";)AT sa...

Hei, vakre deg. Jeg beundrer dit mot, din styrke, din utholdenhet, - ja, jeg beundrer deg! Den styrken du viser gjennom bloggen din, og som jeg hører gjennom en annen kilde ;o), tror jeg ikke bare hjelper deg selv, men faktisk mange andre som er i samme situasjon som deg. Tross motgang, cellegift o.s.v. ser du helt fantastisk ut!! Jeg ønsker deg så inderlig alt godt, Ida, - STÅ PÅ! Håper du får en fin sommer, - så fin du kan.

Kommentar til det siste avsnittet:
Du har fått meg, og helt sikkert mange andre, til å se på livet og nyte livet på en annen måte, - man tar dessverre livet altfor gitt inntil man må kjempe for livet.

Sender deg en hel haug med energi og styrke gjennom sommeren. Tvi, tvi, med de neste cellegiftkurene!!

Dette fikser du!

Svær diger verdens sterkeste bjørneklem fra c";)AT

Yvonne i Haugesund sa...

Vi har gått længs Nordsjøkusten i dag, kænt vinden mot kinden och hørt måsarnas skrik, klættrat upp i fyren och kænt pirret i magen, hørt fiskebåtens puttrande och sett vågorna slå in mot klipporna... så underbart vackert... att se på- men jag væntar med att ta ett dopp.... det ær før kallt!!!!
Jag kan se hur du hoppar i vågorna, Ida... hur håret flaxar i vinden och du tjuter av glædje, nær du møter vattnet.... jag længtar efter den dagen!!

Ida sa...

Tusen tusen takk for alle koselige tilbakemeldinger. Jeg sitter her hjemme og gråter så snør og tårer renner - igjen! Dette er medesin for kropp og sjel.