onsdag 23. juni 2010

Bedre og bedre dag for dag........Dette bilde er tatt foran leiligheten. Nå har vi endelig klart å få plantet litt i kassene og fått det litt koselig. Så frokosten blir ofte inntatt her :o)

De siste dagene har vært fine, dagene blir egentlig bare bedre og bedre, men jeg sliter med å holde på maten....så jeg er blitt alt for tynn. Får jobbe med det når jeg er ferdig med cellegiften. Jeg prøver å spise ofte og lite, men uten matlyst...så er det vanskelig.
Uansett så skal jeg til en akupunktør neste uke som kan hjelpe meg både med kvalmen og nevropatien. Stemmer det med nevropatien blir jeg overlykkelig. Det er så ubehagelig. Følelsen er som om man har sittet på bena en god stund, og man får denne pitringen...som om det stikker... slik har jeg det hele tiden. Fra knærne og ned og i hendene. Dette gjør jo at balansen er så som så.... jeg fikk noen rare blikk sist Frode og jeg gikk på GlassMagasinet. For det første ser/så jeg jo høygravid ut (blitt litt mindre siden da)...og for det andre sjanglet jeg litt... kan vel tenke meg hva slags forestillinger de hadde om meg. :o)

Ellers så har Fransiskus hjelpen vært innom oss idag på et møte. Det gikk over all forventning. Fransiskushjelpen er en frivillig tjeneste, opprinnelig katolsk og som i samarbeid med Oslo kommune tilbyr alvorlige syke hjelp og støtte i sitt EGET hjem. Så i morgen kommer de hit for å lære oss mer om oppkobling av OliClinomel, tilkobling av vap etc etc... så vi slipper å dra på sykehuset når jeg trenger ekstra næring. Jeg syns selv ikke det er så ille nå, men Frode syns jeg spiser alt for lite, så da skal jeg være fornuftig å høre på ham.

Til helgen skal Frode sykle Lillehammer-Oslo sammen med Rye, så nå er han igjen ute på en liten treningstur. Blir aldri helt klok på disse begrepene...liten sykkeltur...hvor mange timer er man borte da??? Kort intervalltrening??? Hmmm.....
Selv har jeg sovet et par timer. Kjørte meg tom i går, og det får jeg straff for i dag, men det var greit. Pappa og jeg hadde en koselig tur i byen i går, og jeg fikk endelig kjøpt meg sandaler. Sandaler som både var fine og gode.... Senere på dagen hentet Frode meg i byen og vi dro til May-Iren og Sondre. Der så vi på gavebordet og testet ut Nintendo Wiiii :o) Sånn må vi ha oss!

14 kommentarer:

Yvonne i Stockholm sa...

Ida, du ger mig så mycket inspiration!!! Jag blir så hjärteglad av att både "se och höra" dig, där du sitter och koser deg i solskenet! Jag njuter av att se dig sitta där!
Jag har funderat på detsamma, som du... hur länge gäller en kort cykeltur? Tänk vad begreppet "tid" är relativt!!
Här håller vi på och förbereder oss för Midsommarfirande i Småland och sedan bär det iväg genom Värmland och in i Norge och upp över Höglandet till Susannes moster och morbror i Haugesund. Jeg liker våre norske vänner!!!
Tänk att ha en sådan "Prins" vid sin sida, som Frode... med goda råd och stöttning! Äta lite och ofta är bra!
Skönt med Fransiskushjelpen! Föredömligt samarbete mellan kyrka och kommune!
Med nya sköna sandaler på, så kanske det snart blir en tur igen till May-Iren och Sondre för en ny Nintendo fight?
Jag hejar på dig,Ida!
Klem!

Susanne sa...

Jeg tror Terje har lyst til å grisebanke Frode i wiibowling. jeg bare nevner det... :P Moahaha.

Det er godt å lese at dagene så smått begynner å bli bedre. Jeg unner deg mange gode dager på trappa med god frokost som blir i kroppen. Tenker masse på deg, Ida. Har forresten akkurat testa ut sognsvann. Har aldri vært der før, jeg. Kjempefint, jo! Dit må vi dra med oss mannfolka (eventuelt de dra med oss) og grille. :)

God klem fra Susannen din.

Yvonne i Stockholm sa...

Wiibowling... vad är det? Jag märker av att jag inte är fra Norge.
Jag njuter av att tänka mig er alla fyra vid Sognsvann. Sommarvarmt vatten och matsäckskorg med mycket gott i... och så grilla förstås.
Sov gott alla fyra och dröm sköna sommardrömmar! Alla fem förstås!!!!

Tove sa...

Godt å se at du er på bena igjen!!!
Stor klem fra Trondheim!!:)))

Morten Jensen sa...

Herlig å høre Ida.... :-D
Det er forøvrig meget viktig at Frode får trent på Wii, da jeg er fryktelig god og lett slår Frode. Vi vet alle hvor dårlig taper Frode er, så her må det trenes....

Anonym sa...

Kom på denne sangen og som jeg passer for deg Ida vennen ! Og den er slik :
Bedre å bedre dag for dag..bedre å bedre dag for dag...du skal more deg å smile selvom andre syns du burde fortvile...syng hei ...om hei...stillingen er svak, så syng med velbehag.....a.a a.a a.a.a...det går bedre å bedre dag for dag.


og med dette sender jeg regneværsklemmer ;)

Jane sa...

Ida, det er godt å høre at du blir bedre og bedre. jeg er sikker på at sånn skal det bli framover.
Du er i tankene mine hele tiden...
Varme klemer
hilsen
Jane

Anonym sa...

Så du skal slippe å lure Ida, liten sykkeltur er 4 timer:)

Stå på videre, dette blir bra!


Gunnar

Anonym sa...

Så koselig veranda, og koselig å se deg sitte der.:))) Så flott at dere får litt hjelp fra Fransiskus. Å kunne være hjemme, og med Frode er MYE bedre mellom kurene dine!:))

Masse lykke til videre, og ha en flott tur på hytta.:)) Kos dere masse med hverandre.:)

STOOOOOOR sommer klem fra Drammen.

Yvonne i Stockholm sa...

Nu är jag här igen och tittar in en stund....
Midsommardagen med gudstjänst och sommarhagar, kor som betar och en tur ner till sjön.
Spontanbesök av släktingar och jordgubbar med glass till kaffet. Skön pratstund med många minnenas skratt.
...och här spelade vi "Rummi" i kväll. Det är nog inte lika viiilt som Nintendo Wiii....
Du finns i mina tankar!

Sköna drömmar önskar jag dig och Frode!
Klem!

Brocante sa...

Ble saå glad for å høre at du har det bedre! Stå på videre Ida.
Klem fra Ingrid

Pia sa...

Hei Ida! Så godt å se deg hjemme og ute:-) Må være bra lei av sykesenga nå... Håper du får maaange gode dager framover under parasollen og at matlysten blir bedre.
Takk for at du holder oss oppdatert her på bloggen. Det er både godt og vondt på en gang å lese om kampen din. Men at du blir frisk er jeg bombesikker på! Stå på, vi er mange som heier på deg!!
Klem fra Pia

MichelleT sa...

Stå på, Ida! Følger bloggen din, men er litt sløv med å kommentere. Du gir mange folk inspirasjon, og en mulighet til å se ting i et litt annet perspektiv. Stor klem fra meg!

Anonym sa...

Ok effectively lowered with the aid of for great using
the moves, quickly and also flap. Assortment eight years old may possibly
Hamilton Beach BrewStation 47214. The side effect with
the it all the funds extends insufficient or maybe for very little.
They will often atmosphere snug to begin somebody policy corduroy give with every have and even for you to.


Visit my homepage; toaster ovens