søndag 6. juni 2010

Sol og SommerNettene her er pyton...... blir vekt hele tiden. Så er det OliClinomel, så antibiotika, så saltvann, så ned-kobling....så oppkobling....etc etc..... Jeg gleder meg til en natt hjemme i senga mi - sammenhengende. Men men....de er utrolig flinke her da, og gjør alt de kan - så jeg har ingen rett til å klage. Jeg er bare så trøtt.......

I natt våknet jeg en plutselig av at Frode stod over meg og vasket meg meg klut. Svetten piplet av meg.... ekkelt, men veldig koselig at Froden min er så oppmerksom og steller meg. Senere samme natt våknet jeg av at jeg frøys - da var alt vått. Jeg svetter så mye enkelte netter at sengetøy og alt må skiftes.
Frode var litt bekymret i kveld....natt.... og det er tøft. Jeg skjønner jo at dette berører han og, men det er så vondt når han blir usikker. Når han får tårer i øynene og forteller meg at han er redd for utfallet av dette. Jeg klarer ikke gjøre noe annet enn å holde rundt han å forsikre han om at jeg kommer til å gjøre alt jeg kan for å bli bra. Alt!

I går på dagen hadde vi familiedag på Aker Brygge (bilder kommer). Frode, Solveig, Oddvar, Mamma, pappa, Asle og jeg klarte alle og møtes på Aker Brygge hvor vi spiste lunch og koste oss. Deilig å komme litt ut å se mennesker, sitte ute på restaurant å spise litt annet enn sykehusmat.

Vi har fått endret tidspunkt for antibiotikaen - så den får jeg nå kl 10.00 slik at jeg kan stikke av fra sykehuset kl. 12.00 og være borte i fire timer. Det gjorde vi også idag.

Idag har jeg hatt det superkoselig med Lisa og Chrisitian og Lea Sofie, samt Marina og Froden min i Frogner Parken. Fantastisk at dere klarer å hive dere rundt på så kort varsel :o) Der grillet vi, koste oss i sola og spillte litt ball. Jeg fikk kjørt meg, ja..... da jeg kom tilbake til sykehuset sovnet jeg og sov i tre timer. Men det var verdt det. (bilder kommer)

Nå er det snart natt her på Montebello...... jeg får fortsatt masse intravenøst - herlige coktailer som skal gjøre blodverdier, nøytrofiler og elektrolytter (noe slikt) der hvor de skal være.

Natti natti :o) !!

10 kommentarer:

Trondheim sa...

Godt å høre at du har hatt en god dag!!!!Du har mange rundt deg som er glad i deg og støtter deg!!Stå på videre,Ida!!Du har et pågangsmot av de sjeldne!!

Klem fra en mor i Trondheim!:))

aase sa...

Så flott at du kan komme ut noen timer innimellom Ida!! Du har en vilje av stål, her er det bare å stå på videre!!

Frognerparken hørtes nydelig ut!!

Rita sa...

Kjempeflott at du får en fritur ut i fra sykehuset. Stå på.Sender gode tanker til dere alle sammen. dere er jammen tøffe alle sammen, det er tøft for dere alle.
Klem

Pauline sa...

Så rørende å lese bloggen din,så rørende å lese om to unge,nygifte,et forelska par som er glade i hverandre.Stå på videre.Kampen di kjemper er tøff,men di viner til slutt.Klem<3

Beate Skatvedt sa...

Kjære Ida:)

Så utrolig flott at du fikk noen fine timer med familie og venner utenfor sykehuset i finværet, det har du jammen fortjent! La oss nå håpe at du også veldig, veldig snart får en natt i senga di igjen og kan sove uforstyrret hele natta....

Slåss videre Ida, med den viljen din, kan fjell flyttes!! Du er helt fantastisk!

Varme tanker og klemmer til både deg, Froden din og familien din fra en av dine faste lesere i Tønsberg:)

Yvonne i Stockholm sa...

Du är helt fantastisk Ida!
Du beskriver dina tankar och dina känslor på ett nära och varmt sätt, mitt i det svåra.
Din Frode, med all sin kärlek och all sin omtanke och all sin omsorg, han är ett stort föredöme för oss alla.
Ni sitter fast i mitt hjärta!
Nu ser vi fram emot alla dina bilder!
Klem!

Anonym sa...

Dette var godt å lese Ida, ingen andre enn du og dine som vet hvor verdifullt det er å kunne gjøre gode ting sammen. Det å få være nær livet der ute !
Din styrke kjenner visst ingen grenser, din sårbarhet ser dine nærmeste og ikke minst Froden din.

Sender med litt energi til deg og dine.

Sommerklemmer :))))

Jane sa...

Så flott Ida! Fantastisk som du kom litt ut! Jeg er sikkert på alt skal går bra! Mange klem.:))

Yvonne i Stockholm sa...

Sköna sommarbilder!!
Gemenskapsstund mitt i gröngräset.... gott!!!

Anonym sa...

Vet du Ida at du gir meg såååå mye !
Det var jo jeg som skulle GI deg !
Har tent lys for dere i kveld, med de håper jeg kan sende energi, gode tanker og styrke.
Håper og ber for at du skal få være til stede i bryllupet i Trondheim...
Sender gode myke klemmer...