fredag 18. juni 2010

Endelig ferdig med andre kur......
Sånn...da var 2. kur unnagjort. Vet ikke hva som var verst, tre dager i en slags "koma" eller et døgn med diare og oppkast og være sånn halvbevisst. Natt til i går var rett og slett helt forferdelig, jeg tuller ikke om jeg sier at jeg nok kastet opp femti ganger i løpet av natten. Jeg sovnet på do et par ganger.... Frode hadde en jobb med meg den natten. Det merkelige var da jeg våknet torsdag morgen, igjen var hukommelsen slettet. Alt som har skjedd siden mandagen - borte!! Ikke visste jeg hvilken dag det var, ikke dato og jeg visste heller ikke hvor lenge jeg hadde holdt på denne gangen.
Hukommelsen kom seg når Frode begynnte å fortelle hva som hadde skjedd tidligere i uken, men alt er ikke helt på plass enda.

I går gikk dagen med til å komme seg på beina. Jeg fikk litt fysikals behandling, hadde en kar her som knadde og trykte på triggerpunkter og knuter. Det var vondt, men veldig godt etterpå.
Litt blod fikk jeg - hadde en Hb på 7,6....skjønner ikke helt hvordan jeg klarte å stå på beina. Vanlig så må den være over 11 for at jeg skal føle meg vel, og jeg har tidligere besvimt på rundt 9.... Nå har jeg tatt nye blodprøver idag, og jeg regner med at det blir to poser til.

Ellers så har sykehusoppholdet denne gangen gått veldig veldig bra. Oppfølgingen her er helt overlegen. Kirurgen har vært og sett på såret, overlegen på avdelingen har vært her flere ganger, og nå har de tid til å prate, og ikke minst å lytte. At det skal være så stor forskjell på to avdelinger er sprøtt.

Jeg skulle egentlig vært med til Trondheim denne helgen...bryllup....Jeg skulle endelig få pynte meg, og ikke minst se May-Iren og Sondre (broren til Frode) gifte seg. Frode drar nå snart oppover, men formen min gjør at jeg må holde meg hjemme. Livet er litt urettferdig innimellom. Men, Frode har lovet å holde meg oppdatert. Sende bilde av alt det viktige som kjolen, kaken, festlokalet, gjestene, maten, ja, egentlig det meste. Jeg må jo få en følelse at jeg er litt med :o) Jeg håper i hvertfall de får en fantastisk dag.

10 kommentarer:

aase sa...

Veldig synd du ikke får med deg bryllupet da, men slik er det bare nå!! Du får kose deg med bilder som du sikkert får oversendt fortere enn lynet....

Stor klem fra aase

Tronheim sa...

Kjære Ida!!
Godt å høre at kur nummer 2 er unnagjort!Nå går det bare en vei,-og det er oppover og fremover!!
Lykke til videre!!

Klem fra Trondheim!

Yvonne i Stockholm sa...

Ida, du är helt fantastisk!
Du berättar om dig själv, hur du känner dig och hur du tänker. Du är inne i kur mummer två och du orkar ändå berätta och ge oss av ditt inre och ditt yttre. Du är STARK!!Jag beundrar dig!
Tråkigt att du inte kan vara med på bröllopet... men viktigast är att du får den hjälp du ska ha, så det vänder och du blir frisk!
Skönt att du har din egen reporter, som håller dig uppdaterad.
Jag längtar efter att få träffa dig en dag!!!

Lill-Marita sa...

Så synd at du ikke kan komme, Ida - har sett fram til å møte deg.
Håper det blir en annen anledning i nærmeste fremtid :)
Kommer til å legge bilder på bloggen min fra bryllupet, antar jeg!

God-bedring-klemmer fra kona til broren til May ;)

Anonym sa...

Du sterke vakre Ida.
Så klart ville du vært der hvor det skjer en begivenhet...men, vet du hva ? I morgen kan du være med i et
kongelig bryllup om du ønsker det.
Jeg har ikke bestemt meg enda jeg om jeg har lyst.....men.....

Du er vakker å sterk og med den styrken du har og ikke minst viljen, har jeg en tro på at dette går din vei....du skjønne Ida.

Jane sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Jane sa...

Ida du er sterk! Det som er viktig!Du skal bli bedre snart. Sender mange varme klem.:))

lilja sa...

hey!
det var moren min som anbefalte meg din blogg så nå sitter jeg her å leser bloggen din med tårer som rinner nedover kinnene mine.ja,livet er så urettferdig til tider og kunne ønske jeg kunne ta smerten bort fra deg.
må si du er flink til å skrive om alle de vonde tingene,du er så åpen og det er flott.bra å ha en blogg der man får ut alt man går å lurer på.
jeg vet ikke hva mere jeg skal si jeg annet enn at jeg heier på deg.husk.jeg vil jeg skal jeg må og jeg få det til.
hilsen fra lilja.
www.littlebig.blogg.no

Beate Skatvedt sa...

Ida, du er den minst egoistiske personen jeg kan tenke meg! Til tross for det du opplever, klarer du å tenke på andre og glede deg på deres vegne! Jeg har bare en ting å si om deg: 'Du er fantastisk!'

Nå må du komme deg fort til hektene kjære Ida!

De varmeste tanker og klemmer fra Beate i Tønsberg:)

ElinPelin sa...

Hei Ida Venn!

Jeg er ikke heller med i bryllup, hadde ikke barnevakt.. Skulle også gjerne vært der - Urettferdigheten er ikke så stor som hos deg, men vi får tenke at: Det kommer flere anledninger:o)
Jeg opererte ut en visdomstann i går, har syntes synd på meg selv i bøtter og spann. Takler smerte veldig dårlig! Men, tankene har gått til deg gjentatte ganger - Jeg skal jaggu ikke sutre! Helt ærlig, så tror jeg at jeg med sikkerhet kan skrive under på at du er et av de tøffeste menneskene jeg har møtt! Du takler smerte, motgang og usikkerhet på en helt utrolig måte. Jeg er ganske sikker på at jeg ikke hadde klart det samme! Takk for at du forteller omverdenen om dagene dine, om noen år tenker du tilbake på dette og lurer på hva som skjedde;o) Så kan du droppe innom bloggen og mimre litt, og tenke på hvor bra det har gått! Jeg har laget et bilde til dere, egentlig skulle dere jo få et til bryllupet - Men, det kommer snart.. Litt forsinket.

Du er fantastisk!

Kos deg så godt du kan lille Blomst!

Elinklem