tirsdag 1. juni 2010

Nå blir dagene finere og finere :o)

Dagene blir finere og finere. Formkurven krabber oppover og jeg kan nok snart begynne å tenke på å være litt hjemme - før neste kur...
I forigårs fikk jeg blod, og hver natt får jeg OliClinomel. Her er det Frode som er streng, så lenge jeg ikke spiser mer selv SKAL jeg ha i meg dette. Kanskje greit at han er så hard på dette punktet.
Når jeg ser meg selv i speilet nå ser jeg bare en stooor mage, men i virkeligheten er jeg visstnok veldig tynn nå. Rumpe, pupper, lår og det meste annet er bare blitt skinn og bein, og synet på meg selv har blitt litt vridd. Så jeg må jobbe litt med å vri det tilbake. Spiseforstyrrelser på toppen av dette må ikke skje.
Mamma og jeg gikk i går gjennom sommerklærne mine som jeg kjøpte i fjor..da var jeg jo også syk. Men, overdelene jeg hadde da var i str. 34/36 - nå trenger jeg str. STOOOR oventil og liten nedentil. Noen av buksene kunne jeg bruke, men overdelene var det verre med.
Men, da må jeg skryte litt av pappan min som dro alene på Zara og kjøpte tre tunikaer til meg, og mamma fikset tre tightser - så da hadde jeg plutselig noen antrekk å gå igjen i, og jeg trenger ikke dø av varme :o)

Nå skal Frode og jeg ut å lete etter målebånd til magen. Nå må jeg få litt kontroll på hvilken vei det går.

Tusen takk for alle koselige hilsner på forrige blog. :o) Jeg hadde virkelig noen forferdelige dager, men nå går det bedre. :o)

17 kommentarer:

Kjersti sa...

Så godt å lese at det går bedre. Kos deg på luftetur med Frode. Det er jo så deilig ute i dag. Tenker masse på deg! Klemmer i bøttevis :)

Tove sa...

Godt å høre at det går fremover!!
At man er skinn og bein en periode går over!Jeg var også det en god stund etter operasjonen etc....men de kom på igjen!
Stå på videre!:)))

Anonym sa...

Fantastiske nyheter :) Kos deg i finværet! Klem fra oss på Lierskauen :)

Siv Anita sa...

Åh, så godt å høre at det går bedre!!!

Stor klem

Anonym sa...

Hei! Så godt å høre at du er i "bedre" form! Jeg følger med på bloggen din (du skriver så treffende og direkte) og i dag ble jeg glad da jeg kunne lese at dagene dine er lettere!!
Varme tanker til deg fra Hege i Tønsberg :)

Cecilie sa...

Det er kjempe godt å høre at der går bedre med deg. Tenker på deg hver dag, og er innom her hver dag for oppdateringer..
Du virker fortsatt veldig sterk, men med alle disse flotte menneske rundt deg , så er det kanskje ikke noe problem.. Pappaen din fortjener masse skryt for shopping i Zara alene.. :)

Yvonne i Stockholm sa...

Tillsammans... Frode och du! Så gott!
Ovärderligt att ni har varandra! Rikedom!
Och vilka sköna föräldrar du har!!!
Klem!

Anonym sa...

Hei Ida.
Jeg er lillesøster til Monica som bodde under Asle og mammaen din.Hun fortalte om bloggen din, å etter det har jeg fulgt deg.Du har en styrke og kampvilje det står respekt av. Å veldig godt å lese at du nå får noen litt bedre dager.Har lest at du er åpen også for alternativ medisin. Min terapeut i Bergen fikk selv bryst kreft for noen år siden.Hun er veldig opptatt av at kroppens funksjoner henger sammen.Så før hun skulle starte behandling leitet hun villt etter noe som skulle styrke imunforsvaret. Hun fant ett natur produkt som jeg ikke husker hva heter, legene hadde aldri sett lignende og ville vite hva hun gjorde. Men da hun fortalte at det var alternativt var de ikke lenger intressert i å høre. Hun er en hjelpsom og veldig hyggelig dame,så om dette kunne være noe for deg så heter henne Jorun og har egen klinikk, legger ved linken.
http://www.hudogfotpleie.no

Stå på videre vi er mange som heier på deg.Å for en fantastisk mann du har, forstår at du samler på han : )

Hilsen Anja

Anonym sa...

Så bra! Det var virkelig hyggelig å høre Ida!!! Kjenner jeg ble glad!

Stå på videre, gleder meg til å følge dine fremganger! Hils Frode!


gunnar

Anonym sa...

Dette er supert dupert Ida og Frode..... Ida ute i det fine været sammen med sin kjære ! Det er så bra og det gjør meg så glad....Derfor mine venner ....jeg sender og sender mange sommerklemmer....glad i deg og Froden din...du store min :0)))))

Jane sa...

Så bra Ida! Mange klem fra meg........:)))

Rita sa...

Så utrolig godt å¨høre at det går bedre med deg, lover jo bare godt:) Kos dere:)))

Beate Skatvedt sa...

Kjære Ida:)

Bare en liten hilsen fra din faste leser i Tønsberg:) Jeg har stadig vært innom bloggen din fordi jeg har tenkt så mye på hvordan du har det.....og jeg ble så utrolig glad da jeg leste dette innlegget! Nå håper jeg at du kan få nyte noen deilige dager sammen med Froden din og familien før neste kur.....

Jeg måtte le litt her da jeg leste at pappa'n din hadde vært og handlet til deg på Zara, helt alene:) Utrolig søtt!:)

'Snakkes' snart Ida!:)

Stor og god klem fra Tønsberg igjen

Anonym sa...

Hei :)
Sender deg varme og positive tanker!
Dette skal gå bra!
Klem fra Kathrine <3

Kristine sa...

Dette er gode nyhetet, og siden hele familien er involvert, går dette bra. Ta godt vare på hverandre og nyt den nye vårgarderoben Ida.

Robert sa...

Veldig bra å høre at dagene er finere ! Håper på gode dager framover :)

Anonym sa...

Så godt å høre at dagene blir finere og finere Ida.... Og bedre skal det bli for deg og Frode.:)) Nyt dagene med familien, og den fantastiske mannen din i disse nydelige varme dagene, og i dine nye sommerklær.:)))

Stor sommer klem til deg og dine fra Drammen.