tirsdag 8. juni 2010

Litt alene.... :o)

Såret på magen blir bedre, og i dag er det tatt i bruk en ny bandasje - med sølv -som skal suge opp betennelsen og fjerne bakteriene bedre. Etter dagens by-tyr med pappa ble det byttet på for 2. gang idag, og det må nok byttes på til kvelden og. Da er det Frode som får gjennomgå dersom han ikke er tilbake. Han er og sykler i kveld, passer meg bra da jeg hadde behov for å være litt alene i kveld. Selv på sykehuset trenger man innimellom litt ro. Jeg fikk vite idag at jeg i hvertfall må være her til torsdag pga. antibiotikanen jeg får intravenøst. Det blir ikke mange dager hjemme hos meg selv... men, får nyte de jeg får. :o) Mandagen etter er det tilbake for 2. kur. Jeg prøver å gjøre alt jeg kan for å framskynde neste kur for å klare å være med i bryllupet til May-Iren og Sondre (broren til Frode). De gifter seg 19. juni i Trondheim........ vet at det ser litt mørkt ut, men må prøve. Jeg må som vanlig ta en dag av gangen......
Meningen er at jeg skal ta 2. kur til onsdagen, dvs. den 16. og aller helst ville jeg ha framskyndet kuren til lørdagen før....men, det tror jeg blir vanskelig. Mandagen virket som om kunne gå. Vi får se.

Idag var jeg på bytur med pappa. Selv om det er superdeprimerende å gå i butikker fikk jeg byttet en topp og kjøpt meg en jakke. Det er så lite moro å gå rundt i butikker som bare flommer over av lekre sommerklær jeg har lyst på, men ingenting som passer til denne lille elefanten som er min egen kropp. I tillegg får jeg rett og slett litt panikk av å gå inn i en butikke med mange mennesker, høy musikk og lyd på speeker'n..... da er det bare å finne nærmeste utgang. Men, vi klarte det vi skulle til slutt.

:o)

Nå sitter jeg her på sykehuset og blogger - helt alene på rommet "mitt" :o) prøvde å få meg litt mat....og det er like enkelt som alltid. Aspargessuppa jeg hadde ønsket meg til kvelds, hadde blitt til en slags champignonsuppe... den putter jeg bare ikke i munn..... grøssoggru........ jaja, fikk litt salat. Så overlever kvelden. Prøver å komme meg unna OliClinimelen hver natt.

I kveld er det frustrerte fruer :o) Gleder meg :o)

Natti natti!

7 kommentarer:

Yvonne i Stockholm sa...

Ida, det känns som att jag sitter där på rummet tillsammans med dig...
Du berättar så öppet om dig själv och jag känner bara att jag tycker så mycket om dig.
"Champignonsuppe... den putter jeg bare ikke i munn..."
Jag förstår precis!
Nej, då är det bättre med "Frustrerte fruer"!!
Den 19 juni har vi bröllop här i Sverige också... det är kronprinsessan Victoria, som gifter sig med sin Daniel.
Klem!
Natti natti!

Tove sa...

Du Ida,du Ida,-du får nå sagt det!:))Du skriver med en fantastisk innlevelse,-har fulgt bloggen din en stund.
Dette går din vei,-er overbevist om det!!
Fatt mot,min venn!!

Rita sa...

Godt å lese at du er i form .så godt det kan la seg gjøre.. Du er nå enestående flink til å fortelle om deg og din vei, som jeg har sagt tidligere; tror dette er din vei å gå, og jeg tror det går rette veien for deg nå, :))
klem

Susanne sa...

Er så stolt av deg, jeg! Får liksom ikke sagt det nok. Og det er sant som alle sier; du er enormt flink til å skrive. Ikke rart så mange følger deg hver dag. Det er som om å lese en velskrevet bok! Jeg gleder meg til du blir frisk og kan skrive boka ferdig. :)

Skjønner godt at du trenger å være litt alene av og til. Man trenger det i blant.

Det GLEDER meg å lese at såret begynner å bli litt bedre!

Tenker på deg hver dag, og vet du... En mann fra solbergelva kjøpte senga di i kveld og 350 nye penger kom inn på bydelskontoen merket "Ida". :)

Glad i deg!
God klem fra Susannen din.

Kristine sa...

Ida, flott at du var på bytur og handlet med faren din. Det er ikke mange, tror jeg, som hadde greid det etter alt det du har vært gjennom den siste tiden. Det viser at du har livsgnisten tilbake og dette kommer til å gå bra det er jeg sikker på. Mange hilsner til deg med ønsker om god bedring og en fin sommer.

may-iren sa...

Hey sunshine :) Det gleder meg å høre at du kom deg litt ut i sola i helga og til og med ut på shopping igår, thatta girl :) Krysser fingrene for neste kur, vi trenger deg i bryllupet vettu!! Holding a seat for you :) Så bra forresten at Frode og Sondre motiverer hverandre til den syklinga dem holder på med, i alskens vær liksom.
Ha en fin kveld snups, klems

Yvonne i Stockholm sa...

Att gå under bokarnas ljusgenomströmmade löv, på väg ner mot Mälarens vatten, och höra koltrastens vackraste sång.... det är sommar.
Då tänker jag på att inget kan skilja oss från Kristi kärlek... och det är skönt...
Ida, nu är du i mina tankar....
Bamseklem!