tirsdag 23. mars 2010

Natti natti!


Nok en dag med venting er snart over. Nok en dag med mange tanker, følelser og ikke fullt så mange hendelser.

Hatt et par knekk i dag......... føler meg plutselig som den eneste i hele verden som må gå gjennom noe slikt, men det er jo bare å stikke hue utenfor døra - så ser jeg jo fort at jeg ikke er det.


Dagen startet uten frokost, men til lunch skulle jeg få fiskesuppe og smoothie uten alt for mye banan og jordbær. Da lunchen kom ble det servert hvit suppe, uten fisk og banansmoothie. Hehe!

Jaja.... tydeligvis vanskelig. Så de fine oppskriftene jeg fikk på en av kommentarene i går, får jeg spare til jeg kommer hjem.Ellers så har jeg vært både på røntgen og ultralyd av lunger og mage idag.

Magen er som jeg har nevnt tidligere vond.... og kjempestor! Tuller ikke, men jeg har faktisk kjøpt meg en mammabukse....

Ut i fra røntgenbildene ble det bestemt at jeg skulle tappes. Legen begynnte greit, hun satte masse bedøvelse og var veldig forsiktig, men da drenet skulle stikkes inn i buken, startet problemene. Det ville rett og slett ikke gjennom bukhinnen. Lite hjalp det da damen mått prøve igjen...og ut av munnen kom ord som, shit.. oh my .... etc.. Det endte med at hun måtte tilkalle hjelp av en av overlegene. Jeg hadde til da vært så ivrig med pumpa mi at jeg nærmet meg en type koma, men var shitnervøs.... Det viser seg at buken og magen er full av væske, men at det nå er for tykt til og tappes. Det er blitt gele....

PANIKK!!

Jeg har fortsatt ikke fått svar på hva det betyr for videre behandling. Fikk så vidt vite at det kan fjernes....men de vil ikke foreta seg noe før torsdag. Alt skal skje på torsdag.......

I følge legen er dette det som er best for meg.... tror han lukket ørene da jeg sa at det virkelig plager meg, nå får jeg ikke trukket pusten skikkelig... men, de vet tydeligvis best!

Nå ligger jeg på rommet mitt sammen med gla-pumpa og venter på mannen min :o) Han er hjemme en tur for å hente litt rene klær til meg. Blir spennende å se om han får med seg alt på lista... :o)

Sondre og May-Iren var en tur innom i sta, og jeg fikk så mye fint. Tusen tusen takk for nydelige blomster og sladreblader :o) Gleder meg til å legge meg å oppdatere livsviktig kunnskap. Jeg er helt rå på å bla for tiden, tunge tjukke bøker klarer jeg ikke engang å åpne. Så midt i blinken :o)Monica, for å svare litt på kommentaren din :o) Jeg gleder meg masse til og endelig møte deg, så det er bare å komme seg ned til Drammen/Oslo. Føler jo at jeg allerede kjenner deg ganske godt, og jeg setter så utrolig stor pris på alle meldinger og mail jeg får fra deg. Du er virkelig en storesøster for meg :o)


Nå er det natti natti! Et par skudd og jeg sover som et lite barn gjennom hele natta. Sov godt alle sammen!

3 kommentarer:

c";)AT sa...

Torsdag 25.03.10 - Dagen da du endelig skal få noen svar....
Endelig har den kommet, Ida, og nå håper jeg virkelig at du skal få noen svar også. Tenker masse på deg og sender deg dusinvis av energiklemmer.
Verdens sterkeste bjørneklem fra Kittyc";)AT

monica sa...

Masse kos fra alle oss i T.heim, tenker på deg og sender god energi i bøtter og spann :0) Krysser fingre og tær for at du får noen vettuge svar i dag...... Tar fly ned i morra jeg, snuppelupp <3
Så vi sees i løpet av helgen :0) Gleder meg, masse:0) Stoooooor klem fra meg

monica sa...

Stoooor suss og klem fra meg, snuppeluppa:0)