torsdag 25. mars 2010

Dette er i hvertfall en start!


Endelig ble det torsdag og endelig ble klokka fire.
Diagnose = fortsatt ukjent.
Behandling = starter i morgen.

Vet ikke om jeg kan si at jeg er så mye klokere, ikke enda. Dagens informasjon må nok først fordøyes.... men dette i hvertfall en start, og i morgen er jeg endelig i gang med behandling.

Nå blir det cellegift en dag i uken, hvor lenge vet jeg ikke, men i løpet av ca. fire uker blir det tatt prøver for å se om det fungerer.
Operere magen for å få ut gele'n er for stor risiko, så 8 kg. jeg plutselig har fått ekstra å bære på....ja, de må jeg fortsatt slepe på.
Da mamma spurte om operasjon av livmoren, kikket de bare rart på oss...så det er tydelig at det ikke er aktuelt. Heldigvis!

Siden de fortsatt er såpass usikre sendes nå endelig alt av prøver til USA for videre analyser, og svar på de kommer rett over påske.

Ellers idag fant en sykepleier ut at hun skulle måle blodprosenten min, og det var bra.
Tanken om at den kunne være lav hadde ikke slått meg, men den var nå nede i 8. Så etter to poser med blod føler jeg meg nå ekstremt mye piggere.

Vet ikke helt hva jeg tenker rundt alt dette. Hadde vel håpet på et mer konkret svar....men, når jeg er så komplisert - så er det tydeligvis ikke bare bare.
Håper dette er en god start, at jeg reagerer positivt på behandlingen og kommer meg et steg videre i riktig retning.

Ellers så har kvelden vært veldig hyggelig. Plutselig stod Morten, Jannicke og Andrine i døra. Veldig hyggelig å få skravla litt igjen, og Frode puslet puslespill med Andrine :o)
Takker for nydelige blomster, kortfra Andrine og lesestoff :o)

Frode er i gang med opplæring på Montebello. Så idag var det han som stod her med hansker og munnbind og koblet opp OliClinomel'et. Dette kommer til å gå som en lek.

Nå skal jeg legge meg å lese på en bok jeg fikk av mamma idag :o) Den siste til Camilla Läckberg - Fyrvokteren. Teste om konsentrasjonen er litt bedre idag..de siste ukene har jeg vært på bla-stadiet...dvs. at bøker har jeg bare måtte gi opp. Men Camilla L. sine bøker... supre! :o)


Natti natti !!!

2 kommentarer:

ElinPelin sa...

Hei!

Jeg leste Isprinsessen for et par uker siden, og tør nesten ikke begynne på en book til - For da må INGEN forstyrre meg! Hehe.. Jeg kunne ikke lese fort nok, jeg måtte jo få med meg hvem som var morder og hvordan alt hang sammen!

Tenker på deg, og følger med her etter at du sendte ut linken til bloggen din. Takk:o)

Jeg har et fint ordtak, som jeg også har brukt i noen bilder - "Enten så går det bra, eller så går det over". Så, dette må jo bare ordne seg, men det er vanskelig å sette seg inn i en slik situasjon..

Håper du får en glad påske, og kopler av med boken!

Klem fra Elin

c";)AT sa...

Hei, supersøta!
Så fantastisk at det endelig skjer noe! At de endelig prøver seg på en ny cellegift, at du har fått blodoverføring og mer energi.
Dette var gode nyheter, Ida. Følger med deg videre....
Svær diger påskehareklem fra pusec";)AT