fredag 3. desember 2010

Ida og Frode er nominert til årets navn i VG. :)

Jeg rekker ikke å skrive så mye, men det er for meg klinkende klart hvem som fortjener å vinne!

Håper du er villig til å gi din stemme til Ida og Frode. Det er nettopp dette Ida brant for; at hennes historie skulle nå ut og være et vitnesbyrd om pasienters rettigheter.

STEM PÅ ÅRETS VG-NAVN

Jeg skulle skrevet så mye mer, men rekker ikke akkurat nå, dessvLerre. egger ut linken og håper alle gir sin stemme. Deadline for stemmegiving er på søndag! Spre det glade budskap!

God hilsen fra Susanne

5 kommentarer:

Malin sa...

Jeg har stemt!

Anonym sa...

Det skal jeg også gjøre,bare jeg finner ut hvordan. Synes ida og frode virkelig er gode kandidater, - størst av alt er kjærligheten, mener denne historien er mye bedre enn alle som har gjort "sitt" på alle idrettsarenaer, det er tross alt friske folk som gjør jobben sin og får store summer for det - ikke til forkleinelse for dem, men for meg er ikke det SÅ stort...

Jane sa...

Jeg har stemt....Krysser fingrene mine nå:))

Kristine sa...

Jeg har stemt, men jeg kan dessverre ikke åpne linken om deres historie, det er den eneste av alle som jeg ikke kan lese. Det er synd hvis det er flere det skjer for, for de som ikke kjenner til denne historien vet jo da ikke hva det hele dreier seg om.

June H sa...

Kjære Susanne.... Du er god du... Jeg vet det gjør vondt... skulle gjerne holdt rundt deg og gitt deg en lang klem... la ikke sorgens mørke få gjøre ditt hjerte kaldt... søk solens veier.. for din venninne var et solbarn..


Hilsen June Helen i Oslo