søndag 3. oktober 2010

Store avgjørelser...!

Igjen en koselig helg på hytta, men det har skjedd litt og.
Formen er slapp, så jeg har vært mye inne, men veldig greit det og, for været idag har så langt har bare vært tragisk.
Føttene og leggene mine er som to tømmerstokker - det er som om huden er for liten - det er så vondt, og i natt har jeg ligget med spypose og gått fram og tilbake på do......... men nå, etter å ha sovet noen timer på sofaen er jeg oppe og "går" igjen, og vi skal snart ut å gå en liten tur i regnværet. Jeg føler jeg må ut å gå litt hver dag.

Når man lever med en slik alvorlig sykdom er det mange tanker som dukker opp...og i det siste har jeg tenkt på hva som skjer dersom jeg dør (skal selvsagt ikke det) hvem arver hva, hvordan er lover og regler rundt akkurat dette tema? Det viste seg at det ikke var slik jeg trodde, så vi bestemte oss for for å få i boks et testament, så nå er det i boks. Ferdig med det!

En annen avgjørelse jeg har valgt å ta er å slutte på cellegift-pillene. Jeg får så alvorlige bivirkninger, i tillegg har legene ikke ikke informert meg om at man ikke skal ta de. Det står i "informasjon til pasienten" at man ikke skal ta disse pillene dersom en har problemer med nyrene - og det har jeg!!
Bivirkninger som kan opptre: diaree, kvalme, magesmerter, hånd og fot symtomer, tretthet, liten apetitt, brystsmerter, rykkninger - jeg har alt dette og!

Dette ble for dumt, så nå satser jeg på lysbehandling og annen alternativ behandling. Samt all støtten jeg får av alle som støtter meg :o)

Nå skal jeg ut å gå i regnet - blir deilig :o)

12 kommentarer:

Cathrine sa...

I et av de siste illustrerte vitenskap, var D-vitaminmangel oppgitt som en av grunnene til dårlig virkende immunforsvar i en artikkel. Deriblant utvikling av kreft som konsekvens, siden celledelingen løper løpsk og immunforsvaret "sover". Vil tro at lysbehandling sikkert vil trigge immunforsvaret ditt til å gjøre det det kan :) Krysser fingrene for at det skal hjelpe deg til et lettere liv!

Tenker på deg - hver dag - og håper så veldig at du har bra dager framover :)

Klem fra oss på Lierskauen

Nina sa...

Sender bare over en stor klem!

Du er med oss i tankene hele tiden.

Gruseklem

Anonym sa...

Vil anbefale reconnective healing.

Anonym sa...

http://www.thereconnection.com/light/

Jane sa...

Kjære Ida,
Du er ei utrolig sterk jenta som fortjener et langt og lykkelig liv.
Tenker på deg og sender gode ønsker.(Jeg ønsker deg bare det beste!).Jeg slutte aldri å krysse fingrene for dere.
"Life is hard,
Life is tough,
You need to be strong,
And never give up."
Sender mange varme klemmer:))

Anonym sa...

Vi kjenner ikke hverandre Ida,men jeg følger deg,å krysser det som krysses kan! Dette skal du vinne! Gode tanker fra Lotte

Yvonne sa...

Stark och modig, det är du verkligen, Ida!
Direkt och osentimentalt berättar du om dina tankar och dina avgörelser. Jag beundrar dig!
När andra gnäller över höstregnet, så njuter du av det istället. Du går ut i det!
Du upprättar ett testamente och du vågar tänka på döden. Att våga tänka på döden ger oss perspektiv. Det hjälper oss att ta vara på livet. Du berättade för oss om besöket hos Inger, som visade att det finns mera mellan himmel oh jord än vi kan ana. Fortsätt att leva i den glädjen, Ida!
Nu säger jag god natt och sov gott Ida och Frode!

Piumen sa...

Kjære Ida!
Jeg vet ikke helt hvor jeg snublet over bloggen din, men jeg gjorde det for en tid tilbake og leste hele bloggen på få dager.
Du skriver så levende og åpent. Du er i mine øyne ei av de vakreste damene jeg har "møtt" (kan man si man har møtt noen når man bare har sett noen gjennom en blogg?). Du gir meg motivasjon og vilje til å gjøre det beste ut av mitt eget liv. Til å være den beste meg jeg kan være. Jeg beundrer deg. Og jeg har deg i tankene mine titt og ofte. STYRKEKLEM!

aase sa...

Sender deg en lang varm klem og nå håper vi virkelig denne lysbehandlingen kan hjelpe deg Ina!! Skulle så veldig gjerne hatt noen tips om gode alternative behandlinger.........

Håper dette familiesakene kan ordne seg, at de ser at det burde være for ditt beste at alle er venner og benytter tiden til det du vil!!

Kjempeklem til deg!!

Anonym sa...

Hei Ida!
Så vondt dette er,jeg føler så med deg.Tenk om en bare hadde kunnet hulpet deg.Jeg er så lei meg for ting som ikke hadde behøvd å være så inviklet rundt deg nå.Men jeg er så enig på dine veier.Stå på Ida og konsentrer deg om det som er viktig.Bruk energien din på di rette tingene....
Klem

Anonym sa...

Huff..

Skulle sånn ønske at du slapp alle plager og redsler..

Å gi noen gode råd er ikke lett. Støtt deg på de som står deg nær og som gir deg positiv energi! :)

Klem

Thea sa...

Kjære Ida! Jeg har fulgt bloggen og kampen din lenge nå.. Og jeg håper VIRKELIG at du klarer dette! Jeg finner meg selv ofte i å tenke på deg, sender varme tanker og krysser fingrene for at du blir frisk. Du er jo bare helt utrolig kjempesterk, og veldig flink til å sette ord på ting. Håper du har det greit i denne tunge tiden, og håper du fortsetter å blogge når du blir frisk!
Stor klem fra Thea